Τοσουνίδης για Μητσοτάκη και ακροδεξιά: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

Τοσουνίδης για Μητσοτάκη και ακροδεξιά: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης μίλησε στον Νews247 στους 88,6 και κάλεσε τον Νίκο Κοτζιά να είναι πιο προσεκτικός στα λεγόμενά του. Τι είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα πρέπει όλοι, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, να είμαστε πιο εγκρατείς και πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε», είπε στον News 24/7 στους 88,6 ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας δήλωση του Νίκου Κοτζιά, ότι η συμφωνία των Πρεσπών «μας έβγαλε από τη φυλακή, από την οποία μερικοί ονειρεύονται να ξαναμπούμε, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε».

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης τόνισε ότι η θέση του κόμματός του για τη μη εκχώρηση της ονομασίας «Μακεδονία» στη γειτονική χώρα, ίσως είναι ο λόγος που θα χωρίσουν οι δρόμοι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά από 3,5 χρόνια συνεργασίας.

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι επιτέλους αποκαλύφθηκε στην ΔΕΘ, ότι είναι και αυτός υπέρ του να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Εμείς ζητάμε μια μεγάλη συμπαράταξη ώστε να υπερασπιστούμε όνομα, ιστορία και εθνική ταυτότητα.

Για τα όσα καταλογίζουν στους ΑΝΕΛ, περί σύγκλισης με ακροδεξιά στοιχεία, ο κ. Τοσουνίδης απάντησε: «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα» κι επέστρεψε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η ηγετική ομάδα πέριξ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει επιλέξει να συνταχθεί με τα πιο συντηρητικά και ακραία στοιχεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα