Τσακαλώτος: Επίκαιρη ερώτηση για την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων από Κυρανάκη

Τσακαλώτος: Επίκαιρη ερώτηση για την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων από Κυρανάκη
Ο Ευ. Τσακαλώτος κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα Eurokinissi

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη κατέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχετικά με την δημοσιοποίηση στοιχείων πολίτη από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη,κατέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος θέτει προς τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τα εξής ερωτήματα: Πώς γνώριζε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,τα στοιχεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις του πολίτη, εάν τα στοιχεία αυτά διανεμήθηκαν σε βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία, εάν ο υπουργός προτίθεται να διερευνήσει το ενδεχόμενο διαρροής από την ΕΛΑΣ και σε αυτή την περίπτωση γιατί γνωρίζει και καταγράφει η αστυνομία τις πολιτικές πεποιθήσεις ενός ατόμου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά επίσης εάν τηρούνται φάκελοι κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων, καθώς και εάν η διαρροή των στοιχείων του πολίτη από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, αποτελεί παράνομη ενέργεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα