Τσακαλώτος: Η μόνη μομφή εναντίoν μας είναι ότι χαλάμε το Σαββατοκύριακο του κ. Μητσοτάκη

Τσακαλώτος: Η μόνη μομφή εναντίoν μας είναι ότι χαλάμε το Σαββατοκύριακο του κ. Μητσοτάκη
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ότι δεν απάντησε σε κανένα επιχείρημα κατηγόρησε τον Χρ. Σταϊκούρα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του Οικονομικού Κύκλου πήρε τον λόγο στην ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση επί της πρότασης μομφής σε βάρος του Χρήστου Σταϊκούρα, απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών.

Σημείωσε ότι ο κ. Σταϊκούρας σε μια μακροσκελή ομιλία δεν είπε ούτε ένα καινούργιο επιχείρημα και ότι δεν απάντησε σε κανένα επιχείρημα της αντιπολίτευσης. 

Τόνισε ότι δεν μπορεί ο κ. Σταϊκούρας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “προσπαθεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά πάνω στις αγωνίες της κοινωνίας” γιατί ο ίδιος και οι βουλευτές της ΝΔ ήταν αυτοί που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες το 2015, μιλούσαν για χάος και τέταρτο μνημόνιο, και κατέβαιναν σε συλλαλητήρια για τις Πρέσπες. 

Θύμισε ότι ο κύριος Γεραπετρίτης είπε ότι η πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά του ιδίου στην ουσία και απάντησε ότι “η μόνη μομφή εναντίων μας είναι ότι χαλάμε το σαββατοκύριακο του κ. Μητσοτάκη”. 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ότι η ΝΔ έχει την τύχη να έχει απέναντί της μια πολύ υπεύθυνη αντιπολίτευση, “ένα είδος αντιπολίτευσης που ποτέ δεν έκανε η ΝΔ”

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέθεσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει το νομοσχέδιο από την κοινωνία, φέρνοντας ως παράδειγμα δημοφιλές  φιλοκυβερνητικό site, στο οποίο, όπως είπε, η είδηση για την πρόταση μομφής βρίσκεται κάτω από τις ειδήσεις για:

Για την ιστορική συμφωνία στην Λιβύη,  μια ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ, την επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα, την αλλαγή ώρας την Κυριακή, πόσα μικρόβια μαζέυουν τα κοσμήματα, τα γαλλικά εγκώμια για το Emily in paris, αξεσουάρ που θα κάνουν το Λαπτοπ σου να πετάει, έναν γάμο στη Κοζάνη (Μάλιστα ευχήθηκε “να ζήσουν οι άνθρωποι”), τις νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας,  αι έκλεισε λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση να κρύψει το νομοσχέδιο από την κοινωνία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα