Τσακαλώτος προς Σταϊκούρα: Για ποιον είναι καλή η συμφωνία με την Ε.Ε;

Τσακαλώτος προς Σταϊκούρα: Για ποιον είναι καλή η συμφωνία με την Ε.Ε;
O Ευκλείδης Τσακαλώτος. Eurokinissi

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλεί τον Χρήστο Σταϊκούρα να απαντήσει στο ερώτημα για ποιον είναι καλή η συμφωνία στην οποία έφτασε με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, απευθύνεται με δήλωσή του ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ζητώντας του να διευκρινίσει “τι εννοεί όταν λέει ότι πέτυχε μία καλή συμφωνία με την Ε.Ε. για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας”.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει: “Όταν ο υπουργός Οικονομικών διαπραγματεύεται ένα πακέτο στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσής του ‘πολύ καλή συμφωνία’ και ‘σύμφωνα και με τις ελληνικές θέσεις’ (8/5/2020).

-Την επόμενη μέρα ο ίδιος λέει ότι δεν θα κάνει χρήση αυτής της ‘πολύ καλής συμφωνίας’.

– Δύο μέρες αργότερα διαρρέει μέσω πηγών ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα κάνουμε χρήση, αλλά είμαστε σε δυναμική κατάσταση.

-Και ο υφυπουργός του λέει σήμερα (και σωστά) ότι δεν πρέπει να γίνει χρήση αυτού λόγω των όρων που το συνοδεύουν, αναρωτιέμαι και αγχώνομαι πραγματικά. Τι εννοεί ‘πολύ καλό’ ο υπουργός; Ή κάτι είναι καλό για σένα και το χρησιμοποιείς, ή δεν είναι καλό και δεν το χρησιμοποιείς.

Να είμαι πιο ξεκάθαρος. Πολύ καλό για ποιον εννοούσε ο κ. Σταϊκούρας;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα