Τσαπανίδου: “Μοναδική λύση η πρότασή μας για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της α’ κατοικίας”

Τσαπανίδου: “Μοναδική λύση η πρότασή μας για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της α’ κατοικίας”
Πόπη Τσαπανίδου ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/EUROKINISS

"Η Ελλάδα βρίσκεται στον προθάλαμο ενός νέου κύματος κόκκινων δανείων και πλειστηριασμών. Μόνη ρεαλιστική και δίκαιη λύση είναι: Η ρύθμιση χρεών", τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σε δήλωσή της.

“Με τα επιτόκια δανεισμού να έχουν εκτιναχτεί και το εισόδημα να βυθίζεται, η Ελλάδα βρίσκεται στον προθάλαμο ενός νέου κύματος κόκκινων δανείων και πλειστηριασμών. Σήμερα, ακούμε ότι θα παγώσουν για τους ενήμερους δανειολήπτες τα επιτόκια από τυχόν νέες αυξήσεις. Σήμερα!” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σε on camera δήλωσή της, σήμερα, Πέμπ[τη (6/4).

“Η κυβέρνηση έδωσε εν μέσω κρίσης, χείρα βοηθείας στις τράπεζες να αποκομίσουν κέρδη τεσσάρων δισεκατομμυρίων. Και τώρα οι τράπεζες δίνουν εν μέσω προεκλογικής περιόδου, χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση με ένα μέτρο-ασπιρίνη για τους δανειολήπτες. Πιστεύει κανείς ότι αυτή είναι η λύση σε ένα δραματικό πρόβλημα;” συνέχισε και πρόσθεσε,

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιμένει. Μόνη ρεαλιστική και δίκαιη λύση είναι: Η ρύθμιση χρεών. Η προστασία της πρώτης κατοικίας. Η υποχρέωση των πιστωτών να προσέρχονται σε διαδικασία συμβιβασμού με τους δανειολήπτες. Η δυνατότητα δικαστικής προσφυγής”.

“Το ρεαλιστικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλαδή, για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας”, κατέληξε.

Δείτε εδώ την on camera δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα