Τσιόδρας: Μικροκομματισμός στο Σκοπιανό από κυβέρνηση και ΝΔ

Τσιόδρας: Μικροκομματισμός στο Σκοπιανό από κυβέρνηση και ΝΔ
Meeting of the Parliamentary Group of To Potami (The River) party, in Athens, on Nov. 23, 2016 / , , 23 , 2016 Menelaos Myrillas / SOOC

"Απαράδεκτο να μην εμφανίζεται η κυβέρνηση με ενιαία γραμμή", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

Για μικροκομματισμό κατηγόρησε την κυβέρνηση αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, κ. Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε πως από τη μία, ενώ η κυβέρνηση είχε εμφανίσει τη σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις ως κυβερνητική θέση, τώρα φαίνεται να είναι διχασμένη λόγω της στροφής του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, και, από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία, ενώ η σύνθετη ονομασία ήταν η γραμμή του κόμματος από το 2008, τώρα “τα γυρίζει”.

Ο κ. Τσιόρδας επεσήμανε, πως το Σκοπιανό δεν είναι “ένα δευτερεύον ζήτημα. Δεν πρόκειται για τον ΦΠΑ στα μακαρόνια, αν θα είναι 23 ή 12%, πρόκειται για ένα μείζον εθνικό θέμα και είναι απαράδεκτο να μην εμφανίζεται η κυβέρνηση με ενιαία γραμμή” και σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούν τη σύνθετη ονομασία ως μη αποδεκτή, για τα εθνικά συμφέροντα, λύση, αλλά παραμένουν στην κυβέρνηση “γιατί δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα