Τσίπρας: Να επουλωθούν οι πληγές της Κεφαλονιάς άμεσα

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.(EUROKINISSI-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.(EUROKINISSI-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κεφαλονιά

Την ανάγκη επούλωσης των πληγών από τις σεισμικές δονήσεις στην Κεφαλονιά επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε στο Αργοστόλι από τους επικεφαλής της περιφέρειας.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσαν, στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Χρήστος Άνθης, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις οικοδομές του νησιού, στη σίτιση των πληγέντων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουρής ανακοίνωσε ότι αύριο καταφθάνει στην Κεφαλονιά κρουαζιερόπλοιο 900 κλινών για να μη μένουν οι σεισμόπληκτοι στις σκηνές και στα αυτοκίνητά τους.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο και σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δε τελειώνουν. Έχουν διάρκεια. Ελπίζω, πρόσθεσε, οι περισσότεροι στη πορεία να είστε αχρείαστοι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ληξούρι. Εκεί θα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτίριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί και στο Ληξούρι. Εκεί θα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτίριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης. Στο Ληξούρι, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις.

Εν τω μεταξύ, ευρεία κυβερνητική σύσκεψη έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Κεφαλλονιά Τσίπρας και Μεϊμαράκης

SHARE:

24Media Network