Τσίπρας: Κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Βήμα της Βουλής Eurokinissi

Αυστηρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την έλλειψη "ευαισθησίας και ανθρωπιάς" στο ζήτημα των μεταναστών στον Έβρο. Τι απαντά ο Γιάννης Οικονόμου.

Σκληρή κριτική κατά της ΝΔ ασκεί, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως βασίζεται στα "ψέματα".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. καταλογίζει στην κυβέρνηση έλλειψη "ευαισθησίας και ανθρωπιάς", καθώς δεν έχει υπάρξει "ούτε μια συγγνώμη" αναφορικά με τους "καταραμένους του Έβρου", τονίζοντας πως "έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημά τους".

Παρακάτω, η σχετική ανάρτηση:

"Ψέματα για τις υποκλοπές, μέχρις ότου δεν μπορούσαν πια να διαψεύσουν τα αδιάψευστα.

Ψέματα για τους «καταραμένους του Έβρου», που τους δήλωναν ακόμα και σε θεσμικές ενημερώσεις ανύπαρκτους, ενώ αυτοί αργοπέθαιναν για μέρες σε μια νησίδα του ποταμού.

Ψέματα ακόμα και για το νεκρό πεντάχρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη μητέρα του.

Κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις.

Αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα «παρακολουθήσουν».

Και σήμερα ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς.

Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημα τους".

Οικονόμου: Ο Τσίπρας συντάσσεται με αλλότριες δυνάμεις που θέλουν να προκαλεσουν ζημιά στην Ελλάδα

Απάντηση στην παραπάνω ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Οικονόμου κάνει λόγο για "παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος", ακτηγορόντας τον ότι "στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα".

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:

Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποίει μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις.

Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια.

Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΒΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK