Τσίπρας: “Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας”

Τσίπρας: “Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας”
Στιγμιότυπο από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης στα Σεπόλια eurokinissi

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τη νέα μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια.

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τη νέα μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει ότι η κυβέρνηση είναι αδύναμη να αντιμετωπίσει την βαριά εγκληματικότητα, υπονομεύοντας την ασφάλεια των πολιτών, τονίζοντας πως “το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας”.

“Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτή τη φορά, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες.

Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ.

Το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο.

Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές. Ως πότε;”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα