Τσίπρας: Τροπολογία για τον έλεγχο ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες

Τσίπρας: Τροπολογία για τον έλεγχο ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες
Ο Αλέξης Τσίπρας George Vitsaras / SOOC

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αναμένεται η κατάθεση τροπολογίας για την επέκταση του μέτρου της επίδειξης τεστ ως προς την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στις εκκλησίες.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αναμένεται η κατάθεση τροπολογίας για την επέκταση του μέτρου της επίδειξης τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στις εκκλησίες.

“Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο ο κ. Μητσοτάκης να μετράει ψήφους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

“Η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών με αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη”

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη νωρίτερα την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας εκτόξευσε πυρά κατά της κυβέρνησης αναφορικά με την απόφασή της να εξαιρεθούν οι εκκλησίες από την επιβολή νέων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πλεύρη-Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “μοναδικό της κριτήριο είναι το πολιτικό κόστος και όχι η ανθρώπινη ζωή”.

“Για αυτό και δεν σκέφτηκαν ποτέ να λάβουν αυστηρά μέτρα σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, όπου δεν επιθυμούν να έρθουν σε ρήξη με την εκλογική τους πελατεία. Για αυτό και σήμερα εξαγγέλλουν μέτρα με επιλεκτική ατολμία. Αφήνοντας απ’ έξω την εκκλησία και απροστάτευτους τους πιστούς. Έτσι όμως δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία”, σημείωσε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε: “Η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη”.

Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες, να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι», υπογράμισε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον πρωθυπουργό “να αποφασίσει άμεσα αν θα επιμείνει στο λαϊκισμό ή θα προσχωρήσει στον ορθό λόγο”.

“Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα