Τζάκρη: Ο Σαμαράς θα παραδώσει σε αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας

Τζάκρη: Ο Σαμαράς θα παραδώσει σε αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας
Η Θεοδώρα Τζάκρη Eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει η Θεοδώρα Τζάκρη με άρθρο της στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Τι αναφέρει για το "ναι" της στην πρόταση μομφής

Τη στάση της το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν και ψήφισε “ναι” στην πρόταση μομφής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, εξηγεί η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

Σε άρθρο της στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι επρόκειτο για “καθαρά πολιτική στάση”.

“Διάλεξα αυτή την ύψιστη πολιτική στιγμή για να το πράξω διότι θα ήταν εντελώς ασυνεπές από μέρους μου να ανανεώσω την εμπιστοσύνη μου σε μια κυβέρνηση, τα νομοσχέδια της οποίας θα καταψηφίσω αμέσως μετά. Και βέβαια το βασικό πολιτικό πρόβλημα δεν ήταν ποτέ οι επιμέρους αλλαγές σε κάποιους φόρους. Το ζητούμενο είναι η αλλαγή πορείας συνολικά. Η απο-ηθικοποίηση της πολιτικής που προτάσσει ως στρατηγική διακυβέρνησης η παρούσα κυβέρνηση αποτελεί ύψιστο εχθρό για τη δημοκρατία μας, διαλύει τη σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς και τους οδηγεί απευθείας στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής”, γράφει η κα Τζάκρη.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, εξαπολύει βολές προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι δεν τόλμησε ποτέ να συν-καθορίσει την πολιτική ατζέντα και σημειώνει ότι η ίδια ποτέ δεν φώναξε “απεταξάμην” στο πολιτικό της παρελθόν και τις ιδέες της.

Η βουλευτής σημειώνει ακόμα ότι “αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης. Ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρα με στρογγυλεμένα νούμερα”.

Η κα Τζάκρη προβλέπει ότι η κρατική μηχανή θα σβήσει την πιο κρίσιμη στιγμή και καταλήγει λέγοντας ότι η Ελλάδα σήμερα μπορεί πολύ περισσότερα και πρέπει να τα διεκδικήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα