Τζαμτζής για μισθούς βουλευτών: Ξεραίνουν το σκ**τό τους για να ζήσουν

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο ν. 3869/2010», Δευτέρα 10 Ιουν. 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο ν. 3869/2010», Δευτέρα 10 Ιουν. 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι σχολίασε για τους μισθούς βουλευτών και το γεγονός πως δεν θα μειωθούν για το 2014 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής (Vid)

Ότι με μισθό 2.000 ευρώ δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος υποστήριξε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής.

Υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχουν βουλευτές που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "ξεραίνουν το σκ**τό τους για να ζήσουν", κάτι που ανέβασε τους τόνους στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ADVERTISING

Ομολόγησε παράλληλα ότι ο ίδιος παίρνει 5.450 ευρώ τον μήνα στο χέρι, προκαλώντας την αντίδραση, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει πως ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει να φάει.

Ανέφερε πως οι αποδοχές των βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ για τα προνόμια των φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, απέφυγε να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις.

Εξέφρασε ακόμα την ικανοποίησή του για το νέο σχέδιο που παρουσιάστηκε σχετικά με τον φόρο ακινήτων. "Με την πρόταση αυτή, όπως έχει αλλάξει άρδην, γίνεται πολύ δικαιότερο το σύστημα και διευρύνεται η φορολογική βάση, δεν εξαιρείται κανείς, μειώνονται τα ποσά που θα πληρώσουν για τα αστικά ακίνητα, μπαίνουν τα αγροτεμάχια, χαμηλώνουν μια σειρά από ''ηλίθιοι'' συντελεστές", ανέφερε.

"Σίγουρα αυτός που έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία θα πληρώσει", τόνισε, σημειώνοντας πως όντως υπάρχει θέμα με τις αντικειμενικές αξίες βάσει των οποίων υπολογίζεται ο φόρος, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζαμτζής

SHARE:

24Media Network