Τζανακόπουλος για υπόθεση 19χρονης: “Αντί ο Χρυσοχοΐδης να παραιτηθεί, ζητάει και τα ρέστα”

Τζανακόπουλος για υπόθεση 19χρονης: “Αντί ο Χρυσοχοΐδης να παραιτηθεί, ζητάει και τα ρέστα”
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος καταλογίζει τεράστιες ευθύνες σε Χρυσοχοΐδη και ΕΛΑΣ, σχετικά με τον χειρισμό της υπόθεσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Βαρύτατες ευθύνες στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καταλογίζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχετικά με τον χειρισμό της υπόθεσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία κατήγγειλε ότι αστυνομικός την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε και πως ο πατέρας της την κακοποιούσε από τα 11 της χρόνια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι “η αστυνομία με βάση τις καταγγελίες των συνηγόρων επιχειρεί συγκάλυψη της υπόθεσης και αναγκάζεται να προχωρήσει σε ενέργειες μόνο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον τύπο και τη κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα”.

Ενώ συνεχίζει: “Αντί ο αδιανόητος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί τολμάει να ζητάει και τα ρέστα από την κοινωνία και από την αντιπολίτευση. Έχουν όμως πλέον μαζευτεί πολλά και κάποια στιγμή ο Χρυσοχοΐδης θα μάθει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως γραφείο τύπου θυλάκων που εγκληματούν και συγκαλύπτουν και θα δώσει λογαριασμό στους πολίτες αλλά και στη δημοκρατία”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπολου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα