Τζανακόπουλος: Η Ευρώπη μπορεί να προχωρήσει μόνο ενωμένη

Συνέντευξη τύπου του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη σχετικά με τα δημοσιεύματα περί μη χρηστής διοίκησης στον ΔΕΣΦΑ, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη τύπου του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη σχετικά με τα δημοσιεύματα περί μη χρηστής διοίκησης στον ΔΕΣΦΑ, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

O Υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Καταλονία τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα την εδαφική ακεραιότητα και συνοχή της Ισπανίας

«Ανησυχούμε ιδιαίτερα για την κατάσταση στην Ισπανία και επαναλαμβάνουμε ότι η Ευρώπη μπορεί να προχωρήσει μόνο ενωμένη.

Μονομερείς ενέργειες δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές. Στηρίζουμε απόλυτα την εδαφική ακεραιότητα και συνοχή της Ισπανίας, αλλά και κάθε πρωτοβουλία αποκατάστασης του δημοκρατικού διαλόγου στο πλαίσιο του ισπανικού συντάγματος», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καταλονία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταλονία: Η πιο έξυπνη εναλλακτική λύση οι εκλογές

La Vanguardia: Η διαδικασία ανεξαρτητοποίησης ολοκληρώθηκε

Καταλονία: Η Μαδρίτη απέλυσε τον αρχηγό της αστυνομίας

SHARE:

24Media Network