Τζανακόπουλος: Η πολιτική της ΝΔ είναι κοινωνικά επιζήμια αλλά και οικονομικά αναποτελεσματική

Τζανακόπουλος: Η πολιτική της ΝΔ είναι κοινωνικά επιζήμια αλλά και οικονομικά αναποτελεσματική
Ο υπουργός Επικράτειας κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος Eurokinissi

Ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών, σημείωσε επίσης ότι η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία είναι δυνατόν να ανατραπεί.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει στο τιμόνι της ιδεοληπτικούς νεοφιλελεύθερους οι οποίοι θεωρούν ότι η πολιτική που υπόσχονται και θέλουν να υλοποιήσουν θα βοηθήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όμως η εμπειρία από αντίστοιχα νεοφιλελεύθερα πειράματα που έχουν γίνει σε άλλες χώρες, αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή αυτή η πολιτική είναι κοινωνικά επιζήμια αλλά είναι και οικονομικά αναποτελεσματική και καταστροφική» σημείωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές, o υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών τόνισε στο CNN Greece, ότι η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία είναι δυνατόν να ανατραπεί «δεδομένου ότι οι ευρωεκλογές είναι τελείως διαφορετικές από τις εθνικές εκλογές και έχει παρατηρηθεί διαχρονικά ότι στις ευρωεκλογές υπάρχει “αυτό που λέμε χαλαρή ψήφος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λάβει το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες μέσω της κάλπης. Οι πολίτες που ψήφισαν όπως ψήφισαν είχαν τους λόγους τους, τους οποίους μελετήσαμε και προσπαθήσαμε να αναδείξουμε ζητήματα, τα οποία την προηγούμενη περίοδο δεν είχαμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε».

«Η ανατροπή δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά και εφικτή ο κόσμος», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε πως ο κόσμος πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα ποιος θα τον κυβερνήσει και πως θα τον κυβερνήσει.

«Το μεγάλο ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει είναι εάν θέλει να συνεχιστεί η πορεία της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και της χώρας συνολικά, ή να γυρίσουμε σε ένα καθεστώς το οποίο οδήγησε την ελληνική οικονομία σε χρεοκοπία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα