Τζαβάρας: Σκηνοθετημένη η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Τζαβάρας: Σκηνοθετημένη η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Τζαβάρας, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη σχέση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό του εταίρο, σημειώνοντας πως "έχουν έναν κώδικα επικοινωνίας, που πάντα καταλήγει σε συμφωνία".

Σκηνοθετημένη θεωρεί την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας σύμφωνα με όσα είπε στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Εχουν κώδικα επικοινωνίας που πάντα καταλήγει σε συμφωνία. Όλη αυτή η ταραχή και η ταραχολογία εντάσσεται στην προεκλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Εδώ δεν έγινε τότε που ήταν εφικτή η αποτροπή του κινδύνου υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών. Θα μπορούσε ο κ. Καμμένος τότε να την εμποδίσει και δεν το έκανε”. Ως προς το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής από την ΝΔ, σημείωσε ότι “θα πρέπει να μη σπαταλήσουμε κεφάλαιο αν δεν μπορούμε να φέρουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα”.

“Το να ακυρώσεις μια συμφωνία -συνέχισε- που έχει κυρωθεί δεν είναι απλό. Οσοι υιοθετούν το πρόταγμα του διαφωτισμού και της ευρωπαϊκής δημοκρατίας δεν μπορούν να παίζουν με τη διεθνή θέση της χώρας”. Ο κ. Τζαβάρας ανέφερε επίσης ότι “η κυβέρνηση λέει ότι έχει εξασφαλίσει τις ψήφους για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Στο πεδίο της μάχης θα φανεί η νίκη ή η ήττα. Με αυτή τη συμφωνία δεν λύνεται το ονοματολογικό αλλά δυστυχώς αναγνωρίζεται έθνος μακεδονικό”.

Ο πρώην υπουργός απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τους ΑΝΕΛ αμφισβητώντας την πρόθεση του Π. Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση και να υπερψηφίσει πρόταση μομφής της ΝΔ. “Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα