Τζουμάκας στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: “Εμπρός για την ανασύνταξη του προοδευτικού κινήματος”

Τζουμάκας στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: “Εμπρός για την ανασύνταξη του προοδευτικού κινήματος”
Ο Στέφανος Τζουμάκας Eurokinissi

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κάλε τα μέλη του κόμματος να προχωρήσουν «εμπρός για ένα ρεύμα νίκης στη στρατηγική κυβερνητικού κόμματος» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για «αυτοπροσδιορισμό στην πολιτική μας φυσιογνωμία».

«Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη. Σε κοινή πορεία με τη Πολιτική Γραμματεία, τη Κεντρική Επιτροπή, τους Βουλευτές, τις Οργανώσεις. Με γνώση, εντιμότητα και αξιοπιστία για την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προς μια νέα Πολιτική και Κοινωνική Πλειοψηφία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Τζουμάκας, κατά τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου.

Ο ίδιος κάλεσε τα μέλη του κόμματος να προχωρήσουν «εμπρός για ένα ρεύμα νίκης στη στρατηγική κυβερνητικού κόμματος. Εμπρός για την ανασύνταξη του προοδευτικού κινήματος».

Έθεσε, δε, ως «στόχο την υλοποίηση της πολιτικής μας υπέρ της χώρας και του ελληνικού λαού. Προχωράμε σε υπέρβαση με ενότητα και νέους αγώνες».

Ακόμη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «αυτοπροσδιορισμό στην πολιτική μας φυσιογνωμία. Είμαστε η Παράταξη της Εναλλακτικής Προοδευτικής Λύσης. Όχι στην πολιτική της ρεβάνς».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χειραφετεί, καθοδηγεί. Παίρνει θέση» σημείωσε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα