Βαρδουλάκης: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη περί ακροδεξιών ήταν κριτική σε πολιτική βάση

Βαρδουλάκης: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη περί ακροδεξιών ήταν κριτική σε πολιτική βάση

Ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ απέρριψε τις κατηγορίες που απέδωσαν στον πρόεδρο της ΝΔ για την κριτική του στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά.

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε στον  News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Σκληρό ροκ επί 2” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας και συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Απέρριψε τις κατηγορίες που απέδωσαν στον πρόεδρο της ΝΔ για την κριτική του στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, λέγοντας ότι η κριτική ήταν σε πολιτική βάση. Αναφέρθηκε στη σημασία του προβλήματος του δημογραφικού και των κινήτρων που πρέπει να δοθούν στις οικογένειες.

Έκανε αναφορά στα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αύξηση του κατώτατου μισθού και τη στήριξη της μεσαίας τάξης.

Για την επίθεση στο ΣΚΑΪ, επικαλέστηκε τη δήλωση Μητσοτάκη που ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα