Βαρουφάκης: Έχουμε ρεαλιστικό πρόγραμμα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το "Μέρα 25"
Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το "Μέρα 25" EUROKINISSI

Σε πολιτική εκδήλωση στο Χαλάνδρι, ο Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτήρισε το πρόγραμμα του MΕΡΑ 25 ριζοσπαστικό αλλά και απολύτως εφαρμόσιμο.

«Εμείς στο ΜέΡΑ25 απαντάμε με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι και πρόσθεσε:

«Εμείς δημιουργούμε ένα πλατύ πανευρωπαϊκό μέτωπο εναντίον της ολιγαρχίας, που να μπορεί να καταργήσει την χρεοδουλοπαροικία στην χώρα μας και να δώσει ανάσες, ελπίδα, ανακούφιση και προοπτική στους συμπολίτες μας».

ADVERTISING

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα σημείωσε πως «ποτέ δεν αποδέχθηκα ότι το κατεστημένο θα μας νικήσει και θα μας στείλει στα σπίτια μας. Είμαστε ενεργοί πολίτες, σηκωθήκαμε από τους καναπέδες μας και παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας».

Από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου εξήγησε τους ηθικούς, συναισθηματικούς και πολιτικούς λόγους που την οδήγησαν στο να συμπορευτεί με το ΜέΡΑ25 και γιατί είναι αναγκαιότητα σε αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο να είμαστε παρόντες για να δώσουμε την νικηφόρα μάχη με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ΜέΡΑ25.

Η Δανάη Στράτου εξήγησε γιατί οφείλουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα για την Δημοκρατία, τον πολιτισμό και την ποιότητα της ζωής μας, ενώ η Φωτεινή Μπακαδήμα υπογράμμισε ότι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο πανευρωπαϊκό κόμμα καθώς το DiEM25 κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με εκλογικούς συνδυασμούς σε 11 χώρες. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 «ο Δήμος Μούτσης καταχειροκροτήθηκε και όπως είπε ο Κλέωνας Γρηγοριάδης "μαζί μας είναι όλη η πρωτοπορία της Ευρώπης"».

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network