Βαρουφάκης: “Στηρίζουμε τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη”

Βαρουφάκης: “Στηρίζουμε τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη”
Γιάνης Βαρουφάκης ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του προς τον Δήμαρχο, ενώ συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Την στήριξή του στον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, εξέφρασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη.

“Στηρίζουμε τον Δήμαρχο Πατρέων κ Κωνσταντίνο Πελετίδη γιατί αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρξει μια ριζοσπαστική λαϊκή ενότητα πέραν κομματικών ορίων”, έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο Γιάνης Βαρουφάκης, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με σχετική δήλωσή του.

“Για εμάς είναι κορυφαίος δήμαρχος στην επικράτεια. Πρώτον γιατί αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρξει μια ριζοσπαστική λαϊκή ενότητα πέραν κομματικών ορίων. Δεύτερον είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ανοιχτός στη συζήτηση των προοδευτικών δυνάμεων, όσον αφορά την μεγάλη απειλή που αντιμετωπίζει ο δήμος του, αλλά και γενικότερα όλοι οι δήμοι. Τον στηρίζουμε και το κάνουμε και στις επόμενες εκλογές”, είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 επισκέφθηκε τον εμπορικό σύλλογο της Πάτρας και την ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών, ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Όπως ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την συνάντησή του με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου, “η διαδικασία της ερημοποίησης, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”, χαρακτηρίζοντας ως “απάτη της κυβέρνησης, το δήθεν πλαφόν στην ενέργεια», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη “να καταργηθεί η ψευτοαγορά που έχει στηθεί στην ενέργεια”.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε πως “όλα αυτά δεν συνιστούν αστοχίες, αλλά μια σχεδιασμένη πολιτική απομύζησης των μικρομεσαίων και της πλειοψηφίας της κοινωνίας υπέρ των ολίγων”, προσθέτοντας ότι “αυτό κάνει η κυβέρνηση και γι’ αυτό εμείς την ονομάζουμε ‘Μητσοτάκης Α.Ε'”.

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στην ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών, και όπως ανέφερε, “υπάρχει μια τεράστια αναντιστοιχία, ένα χάσμα μεταξύ του κεντρικού αφηγήματος της κυβέρνησης της ‘Μητσοτάκης Α.Ε’. και των μνημονιακών κομμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η οικονομία, στην Πάτρα, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Αυτό ακριβώς καταδεικνύει την μεγάλη κρίση που συνεχίζει να υπάρχει παρά τις τυμπανοκρουσίες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του λοιπού μνημονιακού τόξου” σημείωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα