Βαρβιτσιώτης στο ΝEWS 247: Στοιχεία της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς πίσω από την επίθεση κατά Κουμουτσάκου

Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αποκλειστική δήλωση στο News 247 του βουλευτή Β΄Αθηνών αυτόπτη μάρτυρα και παρολίγον στόχου της τραμπούκικης επίθεσης με θύμα το συνάδελφό του Γιώργο Κουμουτσάκο στη συγκέντρωση των Ποντιακών σωματείων

Τη δική του μαρτυρία καταθέτει αποκλειστικά στο News 247 ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος βρέθηκε μαζί με το Γιώργο Κουμουτσάκο και άλλους γαλάζιους βουλευτές στην επεισοδιακή συγκέντρωση των Ποντιακών σωματείων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει ότι εκτός από Χρυσαυγίτες υπήρχε και μπλοκ του ΕΠΑΜ (πολιτικός φορέας του Δημήτρη Καζάκη) που έδειξαν άγριες διαθέσεις εναντίον οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου θα αναγνώριζαν στη συγκέντρωση, ενώ ο ίδιος γλίτωσε τον ξυλοδαρμό από τύχη.

“Οι άνθρωποι αυτοί καμία σχέση δεν είχαν με τη διαμαρτυρία του Ποντιακού Ελληνισμού” σημειώνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και προσθέτει: “Είναι αρνητές των πάντων, μπαχαλάκηδες και ακραία στοιχεία της άκρας δεξιάς και της άκρας  αριστεράς. Στόχο είχαν να προβοκάρουν, να προπηλακίσουν και να αμαυρώσουν τη σημερινή διαμαρτυρία. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη δημοσιότητα της διαμαρτυρίας των Ποντιακών σωματείων και να καταστήσουν τη βία στοιχείο της πολιτικής επικαιρότητας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτός είναι ο άνδρας που γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο. Καρέ καρέ η επίθεση

Τη Χρυσή Αυγή δείχνει για την επίθεση εναντίον του ο Κουμουτσάκος. 'Ηθικός αυτουργός ο Φίλης'

Βίντεο σοκ: Χτύπησαν άγρια τον Γιώργο Κουμουτσάκο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων

SHARE:

24Media Network