Βασίλης Κεγκέρογλου: Και επισήμως υποψήφιος για το ΚΙΝΑΛ

Βασίλης Κεγκέρογλου: Και επισήμως υποψήφιος για το ΚΙΝΑΛ
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου Eurokinissi

Ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε την Πέμπτη τα χαρτιά του, για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής γνωστοποίησε και επίσημα ο Βασίλης Κεγκέρογλου το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην επιστολή του ζητά παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές για την υποψηφιότητά του.

Η υποψηφιότητα Κεγκέρογλου έρχεται μετά την απόφαση που έλαβε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής να απέχει από τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η επιστολή του:

“Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα