Βασίλης Σπανούλης: Ο πολιτικός κόσμος για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Βασίλης Σπανούλης: Ο πολιτικός κόσμος για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση
Βασίλης Σπανούλης Eurokinissi Sports

Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας "υποκλίνεται" στη σπουδαία πορεία του Βασίλη Σπανούλη.

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε το Σάββατο (26/6) ο Βασίλης Σπανούλης. Συγκεκριμένα, ο θρυλικός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τους γνωστοποίησε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο πολιτικός κόσμος “υποκλίνεται” στην σπουδαία πορεία του Βασίλη Σπανούλη. Μεταξύ αυτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, οι οποίοι προχώρησαν σε σχετικές αναρτήσεις.

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια για τη θρυλική σου καριέρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει αδιάφορος στην είδηση ότι ο Βασίλης Σπανούλης εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Ο Πρωθυπουργός, φίλος του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για “θρυλική καριέρα”.

Τσίπρας: Σε βλέπαμε με κομμένη την ανάσα να σουτάρεις

Ο Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε έχει κρύψει τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα αλλά ταυτόχρονα και το θαυμασμό του για τους μεγάλους αθλητές της χώρας.

Στο ζήτημα λοιπόν της απόσυρσης του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση δεν χωρούσαν οπαδικά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής στο twitter: “Σε ευχαριστούμε για τις σπουδαίες στιγμές που μας χάρισες. Για ό,τι έκανες με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας. Αλλά ακόμα και για εκείνες τις στιγμές που εμείς οι Παναθηναϊκοί σε βλέπαμε να σουτάρεις στην μπασκέτα με κομμένη την ανάσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα