Βελόπουλος: "Ο ελληνικός λαός ανεβαίνει έναν Γολγοθά - Ήρθε η ώρα της Αναστάσεως"

Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος EUROKINISSI

Για "έναν ατελείωτο Γολγοθά" του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο Κυριάκος Βελόπουλος στο εορταστικό του μήνυμα, επισημαίνοντας ότι "ήρθε η ώρα της Αναστάσεως".

Επίκληση στις πράξεις του Θεανθρώπου και την Ανάσταση του, έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος, θέλοντας να αφήσει μια "νότα" αισιοδοξίας στο εορταστικό του μήνυμα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο μήνυμά του αναφέρει για τον ελληνικό λαό ότι "ανεβαίνει έναν Γολγοθά εδώ και χρόνια" και "σταυρώνεται καθημερινά από τα λάθη των πολιτικών", επισημαίνοντας ότι "ήρθε η ώρα της λύσεως των προβλημάτων".

ADVERTISING

"Ελληνίδες, Έλληνες. Καλοί μου Χριστιανοί. Η εορτή του Πάσχα είναι η μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας. Ο Γολγοθάς του Ιησού μας, η σταύρωση του Θεανθρώπου μας, η θυσία η δική του και η Ανάστασή του είναι μήνυμα ελπίδας.

Όλα αυτά έγιναν για να σώσει τον άνθρωπο. Για να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία. Η πίστη μας ορίζει ότι η ελπίδα αυτή δεν πρέπει να χαθεί", αναφέρει στο πασχαλινό του μήνυμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

"Ο ελληνικός λαός ανεβαίνει έναν Γολγοθά εδώ και χρόνια. Σταυρώνεται καθημερινά από τα λάθη των πολιτικών. Ήρθε η ώρα της Αναστάσεως. Ήρθε η ώρα της λύσεως των προβλημάτων.

Είθε ο Θεός, είθε ο Θεάνθρωπος με την Ανάστασή του να δώσει και την ανάσταση των Ελλήνων. Ευχόμαστε ολόψυχα καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση", καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Βελόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Βελόπουλος, Ελληνική Λύση, Πάσχα
SHARE:

24Media Network