Βενιζέλος: Δεν ισχύει το "Θα σε γ... με το που θα αναλάβεις" στον Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της  κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο,την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, στο υπουργείο Εξωτερικών.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο,την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, στο υπουργείο Εξωτερικών. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υποτιθέμενη στιχομυθία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα

Σε στήλη της εφημερίδας των ΝΕΩΝ, δημοσιεύτηκε απόρρητη συνομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία υποτίθεται πως αποτελούσε μέρος της συνάντησης των δύο πολιτικών αρχηγών στις αρχές του Δεκέμβρη για τα εθνικά θέματα.

Ο διάλογος που υποτίθεται πως υπήρξε ανάμεσα στους δύο ήταν ο παρακάτω:

Ε. Βενιζέλος – Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ… Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.

Αλέξης Τσίπρας – Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.

Ε. Βενιζέλος  – Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις».

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ με επίσημη ανακοίνωση διαψεύδει τη συγκεκριμένη συνομιλία. "Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα." σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος.

και τονίζει πως "αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής". Η σύντομη ανακοίνωση καταλήγει, λέγοντας: "Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΠΑΣΟΚ για Παπανδρέου και νέο κόμμα: Δεν βλέπουμε ανταπόκριση. Οι μνήμες είναι πολύ νωπές

Βενιζέλος: Οι εκλογές δεν θα κριθούν με βάση τις δημοσκοπήσεις που υπάρχουν τώρα

SHARE:

24Media Network