Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ετοιμάζει το Μνημόνιο 3

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλο την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλο την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση μας πάει χιλιόμετρα πίσω, σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

«Το Μνημόνιο 3 ετοιμάζει η κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη χθεσινή εξέλιξη στο Γιούρογκρουπ και σημείωσε ότι «η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση μας πάει χιλιόμετρα πίσω».

«H ανακούφιση επειδή δεν καταστραφήκαμε βγαίνοντας από το ευρώ δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση αντί να ακολουθήσει τη γραμμή μας, να βγει από το Μνημόνιο, να πάει στην προληπτική πιστωτική γραμμή, παραμένει στο Μνημόνιο και ετοιμάζει το Μνημόνιο 3. Η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση μας πάει χιλιόμετρα πίσω. Κανένας προπαγανδιστικός μηχανισμός και καμιά πιρουέτα δεν μπορεί να κρύψει το απλό γεγονός ότι έλεγαν ψέματα στους πολίτες και πουλούσαν ψευδαισθήσεις στον εαυτό τους και στα στελέχη τους».

SHARE:

24Media Network