Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του

Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του
Τάκης Θεοδωρικάκος Eurokinissi

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του είχε ο Υοπουργός Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τον φυγά βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, που διέφυγε στη χώρα. Τι του ζήτησε.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό Υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών.

Ανθρωποκυνηγητό στην Αλβανία

Στην Αλβανία αναζητείται ο “βιαστής με το τατουάζ”, ο οποίος διέφυγε από την Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου, εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω Κακαβιάς και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Το μικρό όνομα του δράστη φέρεται να είναι «Σπάρτακ». Δεν είναι σεσημασμένος, είναι πρόσφατα χωρισμένος, είναι αλκοολικός και ζούσε με την μητέρα του στο Π. Φάληρο.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 45χρονου, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία, περιέγραψε την κακοποίηση που δεχόταν.

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: “Δεν τον θέλω, για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ, νιώθω οτι είναι πεθαμένος”. Συνέχισε λέγοντας πως “Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς, τέτοιο παιδί δεν το θέλω”.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 45χρονος είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα ενώ μέσα από το σπίτι όπου διέμενε ακούγονταν φωνές. Μάλιστα στο σημείο είχε κληθεί πολλές φορές και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα