Βόμβα Κύρτσου: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θέλουν στις Βρυξέλλες

Βόμβα Κύρτσου: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θέλουν στις Βρυξέλλες
O ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος eurokinissi

Ως λύση σε πολλά προβλήματα εξετάζουν οι ευρωπαίοι εταίροι το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

Σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε πριν από λίγο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως δήλωσε ο κ. Κύρτσος, πρόσωπα από την Ευρώπη, με δικαίωμα υπογραφής στα ελληνικά ζητήματα διερευνούν το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μετά την έξοδο από το μνημόνιο.

Όπως σημείωσε ο ευρωβουλευτής, μια από τις ερωτήσεις που του θέτουν στις Βρυξέλλες, είναι “πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ”.

Όπως εξήγησε ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας ως λύση σε πολλά προβλήματα, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, είναι κι ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων.

“Αν γινόταν κάτι τέτοιο (συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) ξαφνικά, πιστεύω ότι θα οδηγούσε στην απαξίωση των κομμάτων. Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σενάριο λύνει το πρόβλημα”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα