Βορίδης: “Η επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της τροπολογίας ταυτίζεται με αυτήν της ΧΑ”

Βορίδης: “Η επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της τροπολογίας ταυτίζεται με αυτήν της ΧΑ”
Μάκης Βορίδης INTIME NEWS

Σφοδρή κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης καταλογίζοντάς του ότι η επιχειρηματολογία του εναντίον της τροπολογίας, ταυτίζεται με αυτήν της Χρυσής Αυγής.

Τη σύμπραξη όλων των κομμάτων στο να αποτραπεί η είσοδος στη Βουλή εγκληματιών ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, σχετικά με την τροπολογία με την οποία θεσπίζεται ως κώλυμα εκλογικής συμμετοχής σε κόμμα ή συνδυασμό συνεργαζόμενων κομμάτων, οιουδήποτε έχει καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό σε εγκληματική οργάνωση.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, τού καταλόγισε ότι “η επιχειρηματολογία σας εναντίον της τροπολογίας, ταυτίζεται με την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής”.

Καθώς, όπως υποστήριξε, “αυτά που έχουμε ακούσει από τη Χρυσή Αυγή αλλά και το κόμμα του Κασιδιάρη είναι πως η ρύθμιση αυτή έρχεται για τις ψήφους μας. Ότι δεν είναι ειλικρινής αλλά ψηφοθηρική. Ότι τη φέρνετε γιατί θέλετε να μας αποκλείσετε τώρα που είδατε τις δημοσκοπήσεις και το κίνητρό σας είναι πολιτικό. Και η απονομιμοποίηση αυτών που την φέρνουν”.

“Μια επιχειρηματολογία που ταυτίζεται με αυτή που ακούσαμε σήμερα από τον κ. Τσίπρα. Αναρωτήθηκε δε απευθυνόμενος προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: “Αλήθεια, αυτό ήρθατε σήμερα να μας πείτε;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα