Βουλή: H συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα

Βουλή: H συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα
Ολομέλεια της Βουλής Eurokinissi

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, που κατέθεσε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

‘Όπως επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας: “Με βάση το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής  καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού που εισηγείται αυτόν το νόμο έκτρωμα.

Τον νόμο της πτώχευσης, της χρεοκοπίας ακόμη και φυσικών προσώπων και νοικοκυριών.Τον νόμο της άμεσης ρευστοποίησης της περιουσίας τους.Τον νόμο που μετά από οκτώ χρόνια προστασίας εντός των μνημονίων, έρχεται να άρει της προστασία της πρώτης κατοικίας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίζετε τη προστασία της πρώτης κατοικίας και να πτωχεύετε τους Έλληνες στα μουλωχτά.Σαν τους κλέφτες.Να ξεκινήσει άμεσα η τριήμερη συζήτηση. Να αναγκαστεί να έρθει και ο κύριος Μητσοτάκης, που κρύβεται.Να έρθει και να μας εξηγήσει κύριε υπουργέ, γιατί σας υπερασπίζεται και ποια είναι τα συμφέροντα και οι λόγοι εκείνοι που επιβάλουν εν μέσω πανδημίας να νομοθετείτε την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και τη ρευστοποίηση της περιουσίας των αδύναμων συμπολιτών μας”.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα