Βούλτεψη: Λεφτά δεν υπάρχουν

Βούλτεψη: Λεφτά δεν υπάρχουν

Τι δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον ΕΝΦΙΑ και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της Τρόικα στο Παρίσι

“Λεφτά δεν υπάρχουν”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ενώ αναφερόμενη στον ΕΝΦΙΑ αρνήθηκε ότι πληρώνει περισσότερα χρήματα ο κόσμος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η κα Βούλτεψη είπε πως “το να μην πληρώνει κανείς κανέναν φόρο δεν υπάρχει”, σημειώνοντας πως “κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους”.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα που εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι είναι πολύ γενικό και αόριστο και διερωτήθηκε: “Τι θα φορολογήσει, τον πλούτο; τη μικρή, τη μεγάλη την πολύ μεγάλη περιουσία;’

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε δε την ονοματολογία για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως παγίδα και ως λάθος συζήτηση.

Εξήγησε ότι κάθε πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο το έθνος είναι ικανό για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό θα τεθεί στο χρόνο του. 

Για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι σημείωσε ότι μονομερείς ενέργειες δεν υπάρχουν, καθώς δημιουργούν καταστάσεις τύπου Αργεντινής.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version