Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τον ΦΠΑ επειδή... ουρλιάζει η ΝΔ

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα, εν όψει της πρώτης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα, εν όψει της πρώτης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Νίκος Συρμαλένιος από τις Κυκλάδες δήλωσε ότι διαφωνεί με την εξίσωση του ΦΠΑ σε 11 νησιά αλλά θα υπερψηφίσει για να μην κάνει το χατήρι της ΝΔ

Με ποδοσφαιρικούς όρους εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, τη στάση του στην ψηφοφορία για τα φορολογικά μέτρα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συμφωνεί με αυτά αλλά τα ψηφίζει για να μην κάνει το χατήρι της ΝΔ.

«Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο για να μην κάνω το χατίρι της αντιπολίτευσης και της ΝΔ  που ουρλιάζει» είπε ξεκαθαρίζοντας ότι διαφανεί με την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ σε 11 νησιά του Αιγαίου.

Ο κ. Συρμαλένιος απεύθυνε, πάντως, και πρόταση στην κυβέρνηση να μην ισχύσει ο ενιαίος συντελεστής από την 1η Ιουνίου όπως προβλέπουν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου αλλά από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network