Βουλή: Την ερχόμενη εβδομάδα στη δημοσιότητα τα Πόθεν Έσχες πολιτικών προσώπων

Παράδοση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε μορφή cd, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παράδοση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε μορφή cd, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015)

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η αρμόδια επιτροπή της Βουλής τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δηλώσεις των πολιτικών προσώπων αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι υπόχρεοι υποβολής περιουσιακών δηλώσεων είναι ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, οι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές και όσοι  διαχειρίζονται τα οικονομικά των κομμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόθεν Έσχες
SHARE: