Βούλτεψη: Αν φιληθεί άνδρας με γυναίκα στα θεωρεία της Βουλής, συλλαμβάνονται

Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

H Σοφία Βούλτεψη, μίλησε για την συνειδητή απουσία της από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή και επιτέθηκε στα ζευγάρια που φιλήθηκαν στα θεωρεία

Τον λόγο για τον οποίο δεν έμεινε στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης, στη Βουλή, εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στο Mega, η κα Βούλτεψη είπε, πως ήταν "συνειδητά απούσα", επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια.

"Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί, τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους", σημείωσε.

Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας είπε: "Το κάνουν επειδή το θεωρούμε τόσο εξωπραγματικό, αν εμείς δεν το θεωρούσαμε τόσο εξωπραγματικό δεν θα είχαν και λόγο να το κάνουν".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σύμφωνο Συμβίωσης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούλτεψη για κυβέρνηση: Ουδέποτε στο παρελθόν είχε τόσο πολύ υποτιμηθεί η νοημοσύνη του λαού

SHARE: