Βούτσης για Πόθεν Έσχες: Θα εκπλαγείτε από το πόσο καθαρά είναι τα πράγματα

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ, Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ, Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η υπόθεση των Πόθεν Έσχες δεν έχει καμία σχέση με τις «τηλεδίκες» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής

Τις αρνητικές εντυπώσεις που προκαλεί στη Βουλή η υπόθεση των τεσσάρων προβληματικών Πόθεν Έσχες υπουργών και βουλευτών επιχείρησε να διασκεδάσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δηλώνοντας ότι σύντομα θα ξεκαθαριστεί η αλήθεια.

«Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι τα πράγματα, όταν τελειώσουν και πώς δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες» είπε ο κ. Βούτσης σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν τελειώσει όλα», πρόσθεσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες θα θέσει τέρμα στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί. Νωρίτερα, πάντως, είχε αποφύγει να μπει στην ουσία της υπόθεσης ξεκαθαρίζοντας ότι ως Πρόεδρος της Βουλής δεν γνωρίζει και ούτε δικαιούται να γνωρίζει το περιεχόμενο της υπόθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Βούτσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει ο Γ. Σταθάκης ότι είναι ο υπουργός του 1 εκ. ευρώ

Σκληρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για τη λίστα Λαγκάρντ

Υπόγειος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – Λαϊκής Ενότητας πίσω από τις καταγγελίες περί προβληματικών Πόθεν Έσχες

SHARE: