Χαρδαλιάς: “Θέλουμε μια Περιφέρεια που θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της”

Διαβάζεται σε 2'
O Νίκος Χαρδαλιάς
O Νίκος Χαρδαλιάς eurokinissi

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού “Αττική Μπροστά” και συνομίλησε με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη.

“Τα Ναυπηγεία του Περάματος, τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ξανά ζωή. Αυτό το μοντέλο θέλουμε, όταν μιλάμε για μια παραγωγική Αττική”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αττική Μπροστά” επισήμανε ότι “θέλουμε μια περιφέρεια που θα δημιουργεί νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της. Και θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε”.

Παρατήρησε ότι οι επισκέψεις του, εκτός από τον συμβολισμό που μπορεί να έχουν, καθορίζουν και τη σκέψη του για την επόμενη μέρα ενώ οι γειτονιές όπως αυτές στο Πέραμα, στη Β’ Πειραιώς, στη Δυτική και Ανατολική Αττική «αποτελούν για μένα βασική προτεραιότητα».

Στη Σαλαμίνα όπου μετέβη στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού “Αττική Μπροστά” και συνομίλησε με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη, τονίζοντας ότι “οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι πόλεμος, αλλά αντιπαράθεση προγραμμάτων, προτάσεων και ιδεών”.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε και τη Δημοτική Ιχθυαγορά, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους: «Χαίρομαι» είπε, “να βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για την οικογένειά τους, για την επιχείρησή τους, αξιοπρεπείς και σοβαροί. Είναι αυτοί που κρατούν τις γειτονιές όρθιες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα