Χαρίτσης: Η εργασία, οι εργαζόμενοι είναι για μας στο επίκεντρο του νέου παραγωγικού μοντέλου

Διαβάζεται σε 2'
Χαρίτσης: Η εργασία, οι εργαζόμενοι είναι για μας στο επίκεντρο του νέου παραγωγικού μοντέλου
Eurokinissi

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται η Νέα Αριστερά, όπως άλλωστε διαμήνυσε ο επικεφαλής της ΚΟ, κατά την επίσκεψή του στη βιοτεχνική περιοχή του Περιστερίου.

Τη βιοτεχνική περιοχή του Περιστερίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης με τον εκπρόσωπο τύπου Κωστή Καρπόζηλο και τον επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού και υποψήφιο ευρωβουλευτή Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και μέλη και στελέχη του κόμματος.

«Βρισκόμαστε σήμερα το πρωί εδώ στη βιοτεχνική περιοχή του Περιστερίου. Εδώ που είναι η παραγωγική καρδιά μιας ολόκληρης περιοχής. Βιοτεχνίες, εργαστήρια, μαγαζιά, εμπορικός κόσμος. Εργαζόμενοι νέοι, οι οποίοι αγωνιούν για το μεροκάματο, επαγγελματίες, βιοτέχνες. Συζητάμε με αυτούς τους ανθρώπους, ακούμε τα προβλήματά τους, αλλά και προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μαζί τους μια καλύτερη προοπτική για το μέλλον», δήλωσε μετά την επίσκεψη, σχολιάζοντας ότι «δεν μπορεί για την ελληνική οικονομία να μην υπάρχει παραγωγικό μέλλον».

«Το να στηρίξουμε αυτές τις μικρές, πολύ μικρές τοπικές επιχειρήσεις είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μιλήσουμε για μία ανάπτυξη η οποία θα συμπεριλαμβάνει την κοινωνία. Η εργασία, οι εργαζόμενοι είναι για μας στο επίκεντρο του νέου παραγωγικού μοντέλου»  είπε και κατέληξε:

«Η Νέα Αριστερά θα εκφράσει τις ανάγκες των εργαζομένων, θα εκφράσει τις ανάγκες του νέου κόσμου, ο οποίος μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες θέλει να δημιουργήσει, θέλει να παράξει, θέλει να παραμείνει στον τόπο του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα