Υπέρ των συγκλίσεων μεταξύ των υποψηφίων ο Γερουλάνος: “Να αφήσουμε πίσω τα κόμματα”

Υπέρ των συγκλίσεων μεταξύ των υποψηφίων ο Γερουλάνος: “Να αφήσουμε πίσω τα κόμματα”
Ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας Πάυλος Γερουλάνος Eurokinissi

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Γερουλάνος μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας πως "η πολιτική δεν χρειάζεται να είναι μονίμως διχαστική".

Για το πρόβλημα των ναρκωτικών, την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 ο Παύλος Γερουλάνος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Για τα ναρκωτικά στην Αθήνα:

Για αποσπασματικές λύσεις έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, αναφερόμενος στο πρόβλημα των ναρκωτικών που όπως είπε ξεπερνά τα όρια του Δήμου.

“Οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν αρχίσει να συγκλίνουν σε κάποια ζητήματα όπως αυτό των χώρων ελεγχόμενης χρήσης ουσιών, με το οποίο συμφωνώ”, πρόσθεσε και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν τέτοιες συγκλίσεις μεταξύ των τριών υποψηφίων. Συμπλήρωσε ότι περιμένει την απάντηση Μπακογιάννη λέγοντας ότι “δεν πιστεύω ότι θα αρνηθεί”.

Υπερασπίστηκε το μέτρο των χώρων ελεγχόμενης χρήσης σε συνδυασμό με άλλες πολιτικές, ούτως ώστε να μην προσπαθεί ο κάθε φορέας ξεχωριστά για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

“Η πολιτική δεν χρειάζεται να είναι μονίμως διχαστική” πρόσθεσε και ζήτησε “να αφήσουμε πίσω τα κόμματα” καθώς κατά τον ίδιο η πόλωση της κεντρικής πολιτικής σκηνής επηρεάζει αρνητικά τους Δήμους.

Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε αντίθετος με την πρόταση Ηλιόπουλου για τα Εξάρχεια και αντίθετος με την πρόταση Μπακογιάννη για το Πολυτεχνείο.

Για το αποτεφρωτήριο παρότι είναι θετικός, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Ελαιώνα, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να φορτώνουμε στην συγκεκριμένη περιοχή τα πάντα και ότι ο σχεδιασμός του Ελαιώνα πρέπει να γίνει με το βλέμμα στο μέλλον.

“Ο φωτισμός είναι άλλο ένα θέμα που μπορούμε να βάλουμε στην κοινή μας ατζέντα (των υποψηφίων)” δήλωσε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Πεδίον του Άρεως όπου το πρώτο πράγμα -όπως είπε- που έκαναν όσοι λυμαίνονταν τον χώρο ήταν να σπάνε τα φώτα.

Ακόμη, για τα αδέσποτα, είπε:

“Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος στο θέμα, θα απρουσιάσω αναλυτικά την πρότασή μου” είπε και πρόσθεσε πως η προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στον συντονισμό του Δήμου με τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα