Υπό τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τo άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, Τετάρτη 7 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τo άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, Τετάρτη 7 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στη σκιά του ανεβασμένου πολιτικού θερμομέτρου η συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ. Συγκαλείται στις 13.30. "Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης των βουλευτών", διαμηνύει ο πρωθυπουργός

Συγκαλείται στις 13:30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με την προεδρική εκλογή, λέγοντας ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές και θα τιμωρήσουν εκείνον που θα προσπαθήσει να τις επιβάλλει, συμπληρώνοντας: «Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης των βουλευτών».

Παράλληλα, έκλεισε τη συζήτηση που είχε ανοίξει λίγο νωρίτερα σχετικά με αλλαγή του υποψηφίου Προέδρου στην τελευταία ψηφοφορία, λέγοντας: «Τώρα διαδίδουν ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Σταύρος Δήμας μέχρι το τέλος. Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος για τρεις ψηφοφορίες. Ο κόσμος θα τιμωρήσει εκείνον που εκβιάζει πρόωρες εκλογές.»

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network