Υποκλοπές: Η ομιλία Καραμανλή και το νυχτερινό σχόλιο του Μαξίμου

Υποκλοπές: Η ομιλία Καραμανλή και το νυχτερινό σχόλιο του Μαξίμου
Ο Κώστας Καραμανλής INTIME NEWS

Κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού για τις υποκλοπές, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται ουσιαστικά στο ίδιο πλαίσιο που έθεσε.

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή, για τις υποκλοπές τάραξε τα νερά στη Νέα Δημοκρατία και ως εκ τούτου κυβερνητικές πηγές σχολίασαν τα λεγόμενα του, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται ουσιαστικά στο ίδιο πλαίσιο που έθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

“Από την πρώτη στιγμή που με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήρθε στο φως η υπόθεση της επισύνδεσης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη τονίστηκε ότι υπάρχει ανάγκη να δοθούν πλήρεις απαντήσεις, με σεβασμό των προβλέψεων του νόμου για το απόρρητο και του κανονισμού της Βουλής. Γι΄αυτό κινήθηκαν άμεσα όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες ενω η υπόθεση ερευνάται και από τη Δικαιοσύνη”, ανέφεραν ειδικότερα κυβερνητικές πηγές και προσέθεταν:

“Αύριο συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και ακολουθούν οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει προτάσεις από τα κόμματα προκειμένου να υπάρξουν θεσμικές βελτιώσεις που θα διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας με πλήρη σεβασμό των δημοκρατικών αρχών.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα