Υπόθεση Novartis: ΝΔ και Σαμαράς κατηγορούν την κυβέρνηση για σκευωρία

Υπόθεση Novartis: ΝΔ και Σαμαράς κατηγορούν την κυβέρνηση για σκευωρία
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Eurokinissi

Για σκευωρία κατηγορεί την κυβέρνηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο και ζητά να ανασυρθεί η μήνυσή του από το αρχείο.

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια πρωτοφανής σκευωρία στην οποία μετείχαν κορυφαία στελέχη της», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με της τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως «η ΝΔ θεωρεί αυτονόητο ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει σε κάθε της λεπτομέρεια».

Σαμαράς: Να ανασυρθεί η μήνυσή μου από το αρχείο

Σε δήλωσή του αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητά την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο, για να λάμψει, όπως λέει, η αλήθεια:

«Τώρα πια, το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών, επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους..» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα