Ζαχαριάδης: Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να μας προκαλέσει, ας δούμε τα σχέδιά μας για τη χώρα

Ζαχαριάδης: Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να μας προκαλέσει, ας δούμε τα σχέδιά μας για τη χώρα
Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν σκοπιμότητες αφού όπως είπε το θέμα με τις διακοπές του πρωθυπουργού βγήκε 20 μέρες πριν τις εκλογές.

Άστοχη χαρακτήρισε τη συζήτηση για το πού πήγε διακοπές ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει νόημα η συζήτηση για το πού πήγε διακοπές ο κ. Τσίπρας ή η κα. Γεννηματά ή ο κ. Μητσοτάκης.

Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν σκοπιμότητες αφού όπως είπε το θέμα βγήκε 20 μέρες πριν τις εκλογές. «Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε διακοπές στο σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε απλοί άνθρωποι. Μένουμε στα σπίτια που μέναμε το 2015. Έχουμε τα αυτοκίνητα που είχαμε τα 2015» συμπλήρωσε και αναρωτήθηκε «δηλαδή είναι πιο λαϊκός από τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης που τα παιδιά και τα εγγόνια του έχουν “κληρονομικό δικαίωμα” να γίνουν πρωθυπουργοί;».

Άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ λέγοντας ότι ασκούν κριτική αυτοί που έκλεψαν, λήστεψαν και το κόμμα τους είναι χρεοκοπημένο.

«Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να μας προσκαλέσει και να μας προκαλέσει, ας δούμε τα σχέδιά μας για τη χώρα» δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

Καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, καταστροφολογία και προσπάθεια στοχοποίησης προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Πολάκης, Δούρου και Τσίπρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα