Ζαγοράκης: Σκέφτεται να ανεξαρτητοποιηθεί από Ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ζαγοράκης: Σκέφτεται να ανεξαρτητοποιηθεί από Ευρωβουλευτής της ΝΔ
O Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Eurokinissi

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί από Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Σκληρή δήλωση και από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, σκέφτεται να ανεξαρτητοποιηθεί, αν και δεν έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις και φέρεται να δέχεται πιέσεις από κυβερνητικής πλευράς να μην προχωρήσει.

Πρόκειται, όπως γράφει το sport24, για μια κίνηση που δείχνει πως και αυτός όπως και οι άνθρωποι του Δικέφαλου την θεωρούν πολιτική.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας πήρε θέση και με δήλωση του τονίζει ότι θα πρέπει να ακυρωθούν μεθοδεύσεις που σκοπεύουν να πλήξουν το Δικέφαλο αλλά και τις άλλες ομάδες της πόλης θα πρέπει να ακυρωθούν. “Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση.

Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία” αναφέρει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στο twitter. “Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων” εγραψε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα