Ζαχαριάδης: “Ο Μπακογιάννης έχει ευθύνη, δεν έχει πάρει θέση και εξακολουθεί να σιωπά για τους ναζί στις αυτοδιοικητικές”

Διαβάζεται σε 1'
Ζαχαριάδης: “Ο Μπακογιάννης έχει ευθύνη, δεν έχει πάρει θέση και εξακολουθεί να σιωπά για τους ναζί στις αυτοδιοικητικές”
SOOC

Αυτονόητη χαρακτήρισε ο Κώστας Ζαχαριάδης την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην δοθεί δημόσιος χώρος στον συνδυασμό Κασιδιάρη, ενώ επέρριψε ευθύνες στον Κώστα Μπακογιάννη για τη στάση του στην κάθοδο των ναζί στις εκλογές.

Ευθύνες στον Κώστα Μπακογιάννη για τη στάση του στην κάθοδο των ναζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιρρίπτει ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης.

Σε ανάρτησή του στα social media, χαρακτηρίζει “αυτονόητη” την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων στην παραχώρηση δημόσιου χώρου στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ προσθέτει:

“Αποτελεί όμως στίγμα για τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου που δεν πίεσαν την κυβέρνηση ώστε να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την απαγόρευση της καθόδου των ναζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπως έγινε στις βουλευτικές. Σε αυτό ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ευθύνη, δεν έχει πάρει θέση και εξακολουθεί να σιωπά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα