Απουσία Παππά η ημερίδα για το ψηφιακό ραδιόφωνο

Hμερίδα "The future of broadcast radio in Europe with DAB+", που οργάνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε συνεργασία με το WorldDAB και το EBU, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Hμερίδα "The future of broadcast radio in Europe with DAB+", που οργάνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε συνεργασία με το WorldDAB και το EBU, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ημερίδα για το (ψηφιακό) μέλλον του ραδιοφώνου στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε συνεργασία με το WorldDAB και το EBU. Πολλοί και ενδιαφέροντες οι προσκεκλημένοι όπως η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας Μαρίγια Γκάμπριελ, στελέχη της EBU και ειδικοί από τη Γερμανία, τη Νορβηγία και την Ιταλία. Τις εργασίες της ημερίδας επρόκειτο να ανοίξουν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο γενικός γραμματέας ΜΜΕ και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. Ο κ.Παππάς όμως απουσίαζε (κατά πληροφορίες σε υπηρεσιακό ταξίδι) και έτσι την ημερίδα άνοιξε μόνος του ο κ.Κρέτσος.

SHARE:

24Media Network