Γιατί θύμωσε ο Μητσοτάκης

Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στην Βουλή με πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, (ΠΑ.ΣΟ.Κ β ΔΗΜ.ΑΡ.) Φώφης Γεννηματά σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στην Βουλή με πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, (ΠΑ.ΣΟ.Κ β ΔΗΜ.ΑΡ.) Φώφης Γεννηματά σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

O Κυριάκος Μητσοτάκης χθες στην προ ημερησίας αποφάσισε εκτός από τα αρνητικά στον αγροτικό τομέα, για τα οποία άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, να αναφερθεί και σε θετικά νέα. Δηλαδή σε προσπάθειες που κάνουν νέοι κυρίως αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας, παράγοντας τοπικά και εξειδικευμένα προϊόντα. Αναφέρθηκε μεταύ άλλων στην παραγωγή μελιού με βρώσιμο χρυσό στην Εύβοια, σε καλλιέργεια μανιταριών πλευρώτους στο Κιλκίς ,στην παραγωγή κατικιού στο Δομοκό, στη μεταξοκαλλιέργεια στο Σουφλί και στο ιχθυοτροφείο πέστροφας στις Σέρρες. Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ όμως άρχισαν τα γέλια και τα ειρωνικά σχόλια, που εκνεύρισαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος διέκοψε την ομιλία του για να τους απαντήσει, σχολιάζοντας ότι του έκανε εντύπωση η αντίδραση τους.

SHARE:

24Media Network