Η αντικατάσταση Ζουράρι δε σημαίνει ανασχηματισμό

Συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, με τη συμμετοχή 300 μαθητών που αναδείχθηκαν μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να αποτελέσει μία ευκαιρία ανάδειξης καλών πρακτικών, ανταλλαγής εμπειριών, συμμετοχής σε συλλογικές δράσεις, αλλά και νέων ιδεών και προτάσεων των μαθητών προς αυτή την κατεύθυνση.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, με τη συμμετοχή 300 μαθητών που αναδείχθηκαν μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να αποτελέσει μία ευκαιρία ανάδειξης καλών πρακτικών, ανταλλαγής εμπειριών, συμμετοχής σε συλλογικές δράσεις, αλλά και νέων ιδεών και προτάσεων των μαθητών προς αυτή την κατεύθυνση. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η παραίτηση Ζουράρι από το θώκο του υφυπουργού Παιδείας, πυροδότησε και σενάρια ανασχηματισμού ή μάλλον επίσπευσης των σχεδίων για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, που ορισμένοι τοποθετούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Φαίνεται όμως ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε θα βιαστεί να αναπληρώσει το "κενό" Ζουράρι καίτοι η παραίτηση έγινε φυσικά δεκτή, αφού την ήθελαν και οι ίδιοι οι ΑΝΕΛ. Άρα ο Ζουράρις δε φέρνει πιο κοντά τον ανασχηματισμό, που παραμένει πάντα βέβαια προνόμιο και "χαρτί" του πρωθυπουργού.

ADVERTISING

24Media Network