Η Ντόρα, ο Ευκλείδης και τα παιδικά χρόνια του Κυριάκου

Συζήτηση  και λήψη απόφασης, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκος Μητσοτάκης  και οι βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση των αιτιών επιβολής τραπεζικής αργίας και κεφαλαιακών περιορισμών, υπογραφής του τρίτου Μνημονίου και ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.
(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση των αιτιών επιβολής τραπεζικής αργίας και κεφαλαιακών περιορισμών, υπογραφής του τρίτου Μνημονίου και ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αντικείμενο τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 και τις συνέπειες αυτής στην οικονομία κατέληξε σε... καυγά για τα παιδικά χρόνια του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή ένα ειρωνικό σχόλιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας απάντησε σε έντονο ύφος, αφού όμως όπως παρατηρήσαμε τον πλησίασε η Ντόρα Μπακογιάννη την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών αναφερόταν στον πρόεδρο της ΝΔ και αδελφό της και κάτι του ψιθύρισε στο αυτί. Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση, η Ντόρα πλησίασε μάλιστα τα υπουργικά έδρανα και είχε ένα διάλογο με τον Τσακαλώτο.

SHARE:

24Media Network