Ο λυκειάρχης έπλεξε το εγκώμιο του Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο - Λύκειο Καλάμου, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο - Λύκειο Καλάμου, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Συγκινητικές στιγμές έζησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο-Λύκειο του πολύπαθου Καλάμου. Οι καθηγητές οι μαθητές οι ιερείς και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης έλαμπαν από χαρά για την υψηλού συμβολισμού παρουσία του κ.Παυλόπουλου σε μια περιοχή η οποία δοκιμάστηκε όσο λίγες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Ο λυκειάρχης του σχολείου Χαράλαμπος Δαρμουσλής μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου και απευθυνόμενος στα παιδιά, τον χαρακτήρισε ως τον «Πρόεδρο της συλλογικής μας συνείδησης, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνισμού και τα οράματά μας. Πρόεδρο της καρδιάς μας». Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου αποκάλυψε ότι κατά τις δραματικές μέρες και νύχτες των πυρκαγιών, ο Παυλόπουλος ήταν αυτός που τηλεφωνούσε κάθε μισή ώρα για να μάθει εξελίξεις, να εμψυχώσει να στηρίξει. «Και μου απαγόρευσε να το πω δημοσίως αυτό, αλλά σήμερα του το οφείλω και πρέπει να το πω» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φιλίππου.

SHARE:

24Media Network