Οι τομεάρχες της ΝΔ αναλαμβάνουν περιφέρειες και προτείνουν για τα ψηφοδέλτια

Συνεδρίαση Τομεαρχών της Ν.Δ. υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, 9/1/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Συνεδρίαση Τομεαρχών της Ν.Δ. υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, 9/1/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη τομεαρχών της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ποιες περιφέρειες θα αναλάβει ο καθένας για την περιφερειακή και τοπική εξειδίκευση του προγράμματος της ΝΔ. Όμως μέσα στα καθήκοντα τους θα είναι και το να προτείνουν πρόσωπα για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ σε κάθε περιφέρεια. Έτσι για παράδειγμα η Ντόρα Μπακογιάννη αναλαμβάνει την Κρήτη, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Νικος Παναγιωτόπουλος την Κεντρική Μακεδονία, ο Άδωνις Γεωργιάδης τη Θεσσαλία, ο Μάκης Βορίδης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος (ένα μάλλον... αταίριαστο δίδυμο) την Πελοπόννησο, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Νίκη Κεραμέως την Ήπειρο, ενώ την Αττική θα χειριστούν τέσσερα στελέχη, ο Κώστας Καραμανλής (βουλευτής Σερρών), ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιάννης Βρούτσης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network